Kammerkoret Hymnia søger en 2. alt og en 2. bas

Har du lyst til at synge i et af Danmarks bedste kammerkor?

Vi søger to nodestærke og erfarne korsangere, en 2. alt og en 2. bas. 

Kammerkoret Hymnia har under ledelse af dirigent Flemming Windekilde gennem 40 år været en anerkendt del af den danske korelite med stor koncertvirksomhed og deltagelse i festivaler og konkurrencer både inden- og udenlands, hvor koret har vundet adskillige priser.

Repertoiret spænder fra senromantikken og til dette århundrede - korets speciale er nyere a capellaværker og ofte kompliceret kompositionsmusik. Vi samarbejder gerne med danske komponister, og i 2022 og 2023 har vi således indspillet to CD'er med værker af henholdsvis Martin Palsmar og Morten Poulsen.

Vi medvirker ca. en gang årligt i større projekter sammen med andre kor med bl.a. DR Symfoniorkester, CPH Phil og Danmarks Underholdningsorkester som f.eks. Haydns Skabelsen og Brahms Requiem. I 2024 skal vi synge både Beethovens 9. symfoni og Bachs h-molmesse.

Vi øver hver onsdag aften kl. 19-22 i København, og vi synger ca. 7-10 koncerter årligt. Vi plejer at tage på en både ambitiøs og hyggelig korweekend og en sommertur en gang om året. Vi er ca. 25 sangere mellem 22-62 år, som har et godt fællesskab og en uhøjtidelig tone, kagepauser og julefrokost.

Vi arbejder ofte med delte stemmer, hvorfor du skal være god til at holde din stemme og være klar til at synge mere eller mindre solistisk.

Hvis ovenstående har gjort dig nysgerrig, så skynd dig at sende et par linjer om dig og din korerfaring til vores formand Lise Melbye på med henblik på at komme til foresyngning. Du kan finde adressen her https://hymnia.dk/Kontakt og læse mere om koret på hjemmesiden www.hymnia.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Kammerkoret Hymnia søger altid dygtige sangere på alle stemmer

Hymnia søger altid gode sangere som assistenter på alle stemmer

Vi forventer at du har korerfaring og er dygtig til at læse noder – og at du ligesom os har forkærlighed for det mere udfordrende repertoire. Vi kan tilbyde et højt kunstnerisk niveau i kombination med en afslappet atmosfære og sommerture hvert år, ofte med deltagelse i korkonkurrencer eller festivaller.

Vi laver løbende projekter med musik af nulevende danske komponister, med hvem vi har lang tradition for at samarbejde om tilblivelsen af musikken. 

En til to gange årligt deltager vi i større projekter med f.eks. Copenhagen Phil eller Danmarks Underholdningsorkester. 

Vi holder prøve i København hver onsdag kl. 19-22 under ledelse af dirigent, Flemming Windekilde, som har stået i spidsen for koret siden dets stiftelse i 1983; du kan læse mere om koret på vores hjemmeside: www.hymnia.dk.

Kontakt formand, Lise Melbye, på formand@hymnia.dk for at aftale en foresyngning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

 

 

 

 

Koncerter

03/08-2024 16:00
Åbningskoncert Lundbye-festival
Kalundborg Kirke

22/08-2024 20:00
Rudersdal Sommerkoncerter
Rudersdal

25/08-2024 17:00
Koncert med Kiku Day
Musikhuset, København

27/09-2024 20:00
Bachs messe i h-mol med Copenhagen Phil
Konservatoriets Koncertsal, København